Virtuelt åbent hus på Steiner HF

Afholdt åbent hus

Rudolf Steiner Skolen Kvistgård

Michael Skolen, Herlev

Vidar Skolen, Gentofte

Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus

Rudolf Steiner-Skolen i Odense

Se eller gense virtuelt åbent hus fra en Steiner HF nær dig

Landets 5 Steiner HF-skoler har i den seneste tid inviteret indenfor på afstand for at gøre dig blive klogere på, om en ungdomsuddannelse, uden karakterer og eksamener i et mindre studiemiljø, er noget for dig.

Ud over de mere kendte boglige hf-fag, byder Steiner på masser af fag inden for kunst, håndværk og musik, og rejser og fælles aktiviteter på tværs af klasserne er en stor og vigtig del af studiemiljøet, som på den anden side af corona, vil blomstre op igen med fornyet styrke.

På skolernes virtuelle åbent hus kan du møde nuværende som tidligere elever, rektorer og lærere, se film om mangfoldigheden på Steiner HF-uddannelsen, høre om hvordan dagligdagen er som Steiner HF-elev.

Du kan også høre om, hvordan det er at gå på uddannelsen, hvis du ikke har gået på en steinerskole før, for det kan du nemlig sagtens – mange elever kommer udefra.

Tjek ind på den Steiner HF-skole, du gerne vil se mere til, og find ud af, hvad de havde på programmet dér.

Har du lyst, kan du flere steder lave en corona-sikker aftale om en rigtig rundvisning på skolen i den nærmeste fremtid. Find din nærmest Steiner HF her.